Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر رادیو ایران در مراسم افتتاحیه فصل هفتم مسابقه استعدادیابی رادیویی «یک، دو، صدا»، یکی از کارکردهای این برنامه را حفظ زبان فارسی و موسیقی ایرانی دانست.

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، آیین آغاز فصل هفتم مسابقه «یک دو،صدا» و اختتامیه فصل ششم این مسابقه عصر امروز در استودیو شماره یک ساختمان شهدای رادیو برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فصل ششم مسابقه «یک دوصدا» در حوزه بازیگری رادیویی با حضور ۲۴۰ نفر علاقه‌مند در فروردین سال جاری شروع شد و شرکت‌کنندگان پس از طی مراحل و چالش‌های مختلف بازیگری به مرحله پایانی رسیدند تا در پایان فصل ششم، این برنامه برگزیدگان خود را معرفی کند.

فصل هفتم مسابقه استعدادیابی «یک، دو صدا» که با موضوع خوانندگی، آهنگسازی و ترانه‌سرایی با قضاوت علیرضا افتخاری خواننده، سعید بیابانکی شاعر و پژوهشگر ادبی و محمدرضا چراغعلی آهنگساز  و با شعار «نوبت ترانه» برگزار می‌شود.

در فصل هفتم حدود ۲۰۰ نفر در بخش‌های مختلف اعلام آمادگی کرده‌اند و وبگاه مسابقه همچنان برای ثبت‌نام علاقه‌مندان باز است.

در این مسابقه شرکت‌کنندگانی که در مراحل قبلی موفق به کسب امتیازات لازم شده و به این مرحله رسیده بودند به‌ترتیب روی سن آمده و به اجرای برنامه پرداختند. سپس هریک از داوران پس از نقد و تحلیل تخصصی اثر اجرا شده به آن امتیاز مردود (چراغ قرمز) یا قبول (چراغ سبز) دادند.

پس از اجرای چند نفر از شرکت‌کنندگان، اختتامیه فصل ششم مسابقه «یک، دو صدا» با موضوع بازیگری رادیویی برگزار و از برگزیدگان تقدیر شد. اعضای هیئت داوران این فصل عباس محبی، فرهاد بشارتی، حسین رفیعی، عباس محبی، علی سلیمانی، لاله صبوری و مینا نوروزی‌فرد بودند که محبی و نوروزی‌فرد به نمایندگی از هیئت داوران به روی صحنه آمدند.

این دو هنرمند پیشکسوت نمایش‌های رادیویی، در کنار داوران فصل هفتم(افتخاری،بیابانکی و چراغعلی)، محمدجواد محمدزاده مدیر رادیو ایران و حمیدرضا مقدسی مدیر گروه مسابقات وسرگرمی این شبکه رادیویی کار اهدای جوایز به نفرات برتر فصل پیشین این مسابقه را به عهده گرفتند.

در فصل ششم مسابقه «یک،دو، صدا» که در زمینه بازیگری رادیویی برگزار شد فاطمه صفری،مهدی شاهی و مهرداد شیخ به‌ترتیب در رتبه‌های اول تا سوم قرار گرفته و تندیس مسابقه، لوح تقدیر و هدیه نقدی را دریافت کردند.

در ادامه آیین اختتامیه مسابقه استعدادیابی «یک،دو، صدا»، مدیر رادیو ایران پشت تریبون آمد و ضمن ابراز خرسندی از کیفیت اجراهای این دو فصل گفت: برنامه یک، دو، صدا یک برنامه چند وجهی است؛ به این معنا که هم خصلت تفریح و سرگرمی دارد، هم یک برنامه استعداد یابی است و هم ویژگی یک برنامه تعاملی را دارد.

محمدجعفر محمدی‌زاده اظهار کرد: در دنیای امروز، برنامه موفق برنامه‌ای است که به همه این ابعاد توجه کند. هیچ رسانه و برنامه رسانه‌ای نمی‌تواند مدعی باشد که بدون برقراری تعامل بامخاطبان می‌تواند افراد زیادی را به خود جلب کند. دوره رسانه‌های یک طرفه حتی در رسانه‌های مکتوب به پایان رسیده است.

وی افزود: متأسفانه مدت‌هاست که به‌واسطه موسیقی‌های نازل، ذائقه مخاطب ایرانی افت کرده است. رادیو ایران خود را در خط مقدم حفظ زبان فارسی و موسیقی ایرانی می‌داند. ما در برنامه‌های رادیو ایران و از جمله در مسابقه «یک، دو، صدا» به دنبال ارتقای جایگاه زبان فارسی و موسیقی ایرانی و بازگشت آن به جایگاه شایسته هستیم.

مدیر رادیو ایران عنوان کرد: به همین دلیل از چهره‌های شاخصی بر داوری استفاده کرده‌ایم که علاوه بر ارزیابی آثار شرکت‌کنندگان، نکات آموزشی را نیز باری آنها و شنوندگان رادیو ارائه کنند. 

محمدی‌زاده گفت: ما در رادیو ایران، از نفرات برگزیده فصل‌های قبلی این مسابقه در برنامه‌های شاخصی همچون کوی نشاط، پارک ساعی و صبح جمعه با شما استفاده کرده‌ایم و این روند را در فصل‌های بعدی نیز ادامه خواهیم داد تا این عزیزان در کنار هنرمندان پیشکسوت به تجربیات خود اضافه کنند. 

مدیر رادیو ایران صحبت‌های خود را با اشاره به موضوع فصل هفتم مسابقه «یک، دو، صدا» یعنی خوانندگی، آهنگسازی و ترانه‌سرایی با این بیت از مولانا به پایان برد: آتش است این بانگ نای و نیست باد/ هرکه این آتش ندارد نیست باد.

مسابقه «یک، دو، صدا» به تهیه کنندگی مهدی ساعی روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۸ به مدت ۳۰ دقیقه از رادیو ایران پخش می‌شود.

انتهای پیام/4104/

منبع: آنا

کلیدواژه: رادیو علیرضا افتخاری مسابقه استعدادیابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۳۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش BBC در باره نیکا شاه کرمی تناقض های متعدد دارد

به گزارش خبرآنلاین روزنامه ایران نوشت:در ویدیویی که از این گفت‌وگو منتشر شده، مجری بی‌بی‌سی فارسی سؤالات خود را از کاغذ می‌پرسد و خبرنگار بی‌بی‌سی جهانی نیز از روی کاغذی که در مقابلش قرار دارد پاسخ سؤالات مجری را از رو می‌خواند و سپس مترجم، پاسخ‌ها را به زبان فارسی برگردان می‌کند!

این درحالی است که نویسنده گزارش بی‌بی‌سی جهانی درباره نیکا شاکرمی، در این گفت‌وگو اذعان دارد که اسناد ادعایی در گزارشش، گاف‌ها و تناقضات متعددی داشته است. وی همچنین از پاسخ به این سؤال که اسناد از کجا به دست بی‌بی‌سی رسیده، طفره می‌رود.

پس از انتشار ویدیوهای این گفت‌وگو، یک کاربر فضای مجازی درباره آن اظهار کرد که بخش فارسی BBC آمد ابروی بخش جهانی را درست کند، چشمش را هم کور کرد! برخی دیگر از کاربران فضای مجازی تدارک چنین مصاحبه‌ای را شراکت بخش فارسی BBC با پروژه دولت انگلیس برشمردند.
این کاربران همچنین معتقدند که جعل چنین گزارشی نه تنها به‌خاطر پروژه تبلیغاتی علیه ایران در اثنای درگیری‌های غزه بوده بلکه ارجاع این مأموریت به بخش BBC جهانی بدین خاطر صورت گرفته است که کلیه رسانه‌های فارسی‌زبان خارج‌نشین به عنوان بازتاب‌دهنده این گزارش در پروژه مشارکت کنند. چرا که اگر بخش فارسی BBC این گزارش را منتشر می‌کرد، به دلیل اختلافات موجود میان شبکه‌های فارسی‌زبان (علی‌الخصوص BBC و اینترنشنال)، احتمال پوشش ناکافی پروژه از سوی سایر فارسی‌زبان‌ها بالا می‌رفت.

پمپاژ دروغ به نفع پلیس امریکا
گزارش جعلی و سندسازی بی‌بی‌سی جهانی در ارتباط با نیکا شاکرمی علاوه بر کاربران ایرانی، واکنش کاربران خارجی شبکه‌های اجتماعی را هم در پی داشت. این کاربران با اشاره به سندسازی بی بی سی، از این رسانه انگلیسی خواستند که به جای دروغ پردازی علیه ایران به پوشش سرکوب دانشجویان دانشگاه‌های امریکا توسط پلیس این کشور بپردازند و جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه را به تصویر بکشد. این کاربران معتقدند که شبکه انگلیسی بی‌بی‌سی برای به حاشیه بردن اقدامات ضد حقوق بشری پلیس امریکا، دست به دروغ‌سازی علیه ایران زده است.
دو روز از انتشار گزارش بی‌بی‌سی جهانی در ارتباط با مرگ نیکا شاکرمی می‌گذرد. به رغم اذعان بخش فارسی این رسانه به سندسازی، بی‌بی‌سی درقبال انتقادات و مطالبه کاربران برای ارائه اسناد اصلی سکوت کرده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901963

دیگر خبرها

  • نگاهی به فصل دوم مسابقه معمایی موزیکال «صداتو» / نغمه‌ای در دل معمای موسیقی
  • گزارش BBC در باره نیکا شاه کرمی تناقض های متعدد دارد
  • سفر همسر رئیسی به پاکستان / اهدای دکتری افتخاری (+ عکس)
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را گزارش بدهند
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را در خراسان رضوی گزارش دهند
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • یادمانی برای مرحوم غلامحسین بنان در فرهنگسرای ارسباران
  • یادمان غلامحسین بنان در فرهنگسرای ارسباران
  • یک درگذشت، خبرهایی از حج و پخش ۳ سریال جدید از تلویزیون
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد